klantenservice +49 (0)731 4037036
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Drukmethoden

Flexdruk

Flexdruk

Een flinterdunne flexfolie wordt onder hoge druk en temperatuur op het textiel aangebracht. De bedrukking heeft een licht glanzende, glad oppervlak en is zeer wasbestendig. Flexdruk is geschikt voor tekst en designs met volledig gekleurde oppervlaktes. Per design zijn 3 verschillende kleuren mogelijk.

Flockdruk

Flockdruk

De flockfolie is dikker als de flexfolie en heeft een hoogwaardig, fluwelen oppervlak. De flockdruk is zeer geliefd en is bovendien zeer duurzaam. De flockdruk wordt gebruikt voor tekst en designs met volledig ingekleurde delen. Per ontwerp zijn drie verschillende kleuren mogelijk, zolang deze niet overlappen.

Digitaaldruk

Digitaaldruk

Digitaaldruk, ook bekend als fotodruk, wordt gebruikt voor het drukken van persoonlijke foto's, zowel op textiel als op bekers en mousepads. De digitaaldruk is kwalitatief goed, functioneert echter uitsluitend op een lichte achtergrond (wit, grijs, natuur).

Directdruk

Directdruk

Directdruk is zeer kostbaar en zeldzaam. Hij benadert zeefdruk, is echter alleen geschikt voor kleine oplages en afzonderlijke stukken. De kwaliteit en wasbestendigheid zijn heel goed.
Directdruk is geschikt voor alle kleuren en kleurverlopen, op licht en donker textiel.